Sonuç bulunamadı

    Hayatın Bize Oyunu

    Hayatın bize bir oyunu bilinmez ama bugün dört ayrı durumu ele alacağım.
    Her zaman ki gibi önce olumsuzlardan başlayacağım..

    Birinci durum: Yanlış zaman, yanlış insan durumunu ele alalım. İki açıdan kayıp söz konusu; zamanı gelmediği için gereksiz bir çabayla "yol almaya çalışmak." Bunu bir tarafa atıyorum. Kötü tarafı yanlış insanı farkedememekte... Hal böyle olunca da birinci durumdan hiç umut olmadığını sezdiğimize göre ikinci duruma geçelim.
    İkinci durum: Doğru zaman, yanlış insan; zaman açısından farkedilişler başlamıştır. İnsan hayata bakış açısını kazanmakla beraber bazı konularda olgunluk gösterme yetisine sahiptir. Geleceğine yönelik hedefler peşindeyken yanlış insanlarla karşılaşması durumunda olumsuzluklara kapılabilir...

    Üçüncü durum: Yanlış zaman, doğru insan; keşkelerin boy gösterdiği zaman dilimidir. Doğru insanlar kaybedildiği, yeni arayışların olduğu ve hep umutların gel gitler yaşadığı anlardır. En önemlisi de önyargıların kırıldığı dönemdir. Ama farkındalık şart aksi durumda doğru insana yanlış insan muamelesine maruz kalabilir.

    Dördüncü durum: Doğru zaman, doğru insan;  hepimizin sevdiği an olmalı😊 Zaman zaman karşılaşmışızdır. Ve güzel insanlar biriktirmeyi başarmışızdır. Bunun yanında doğru insanın kazanma sevincini taşır.

    Tüm bu süreçler sonunda gördük ki doğrular yan yana gelmedikçe tam anlamıyla başarı söz konusu değildir. Ve dördüncü durumun ihtimali sadece dörte birdir. Doğrusu doğru zamanı ve doğru insanı bekleyin. Yine açık gözlü olun doğru zamanı ve doğru insanı kaçırmayın 😉

    1 Yorumlar

    Daha yeni Daha eski

    نموذج الاتصال